martes, 1 de abril de 2008

Sen victorias nesta fin de semana

Só o equipo feminino e o xuvenil puideron puntuar nos enfrontamentos desta fin de semana. O equipo senior, nun fatal mes de marzo voltou a perder, desta volta na casa .

Boqueixón F.S. 1 - C.A.S.X. 1 (Tamara Sandá)

O equipo feminino que adestra Hassan acadou un importante punto na súa visita a difícil cancha do Boqueixón Fútbol Sala. O equipo de Boqueixón adiantouse no marcador e co resultado de 1-0 chegouse o descanso. Na segunda metade, o C.A.S.X. ía reaccionar e marcaría por medio da xogadora de Boimorto Tamara Sandá, a segunda máxima goleadora do equipo.
Con este resultado unha vez máis o equipo feminino segue a confirmar a súa gran tempada ocupando a 6ª posición a 3 puntos do 3º posto.

C.A.S.X. 2 (Pablo Naveira, Míguel) - C.C.D. Cerceda 2

Excelente punto acadado polo equipo xuvenil fronte o 2º clasificado o C.C.D. Cerceda que adestra o ex-xogador de Deportivo, Extremadura, S.D. Compostela e C.C.D. Cerceda entre outros Manuel.
O equipo marelo dou a cara unha vez máis e deixou claro que lle pode facer fronte a calqueira equipo na competición.
O descanso chegouse co resultado favorable de 2-1 para o Club Atlético Sobrado Xuventude con dous auténticos golazos. Un de Pablo Naveira de rabona e outro do lateral dereito Miguel de espectacular traiazo. Na segunda metade o equipo de Cerceda ía empatar o partido a 2 goles e o marcador xa non voltaría a variar. Polo tanto unha semana máis onde o equipo xuvenil segue a sumar.

C.A.S.X. 0 - San Estevo de Abellá C.F. 2

O mes de marzo poderíamolo calificar de mes negro para o equipo senior pois coa do domingo suma a 4ª derrota consecutiva.
O equipo de Lito levaba unha magnífica 2ª volta pero dende o partido fronte a S.D. Pontecarreira non voltou a sumar nos seus partidos.
Agardemos que coa entrada do novo mes cheguen novos bríos para o equipo senior e varíe esta mala racha de resultados.
O partido xa comenzou mal pois no minuto 5 o equipo de Frades xa ía por diante no marcador. Na segunda metade chegaría o 2º gol do San Estevo que certificaría a derrota sobradesa.