luns, 4 de outubro de 2010

O Atlético Sobrado golea cómodamente

O equipo senior adestrado por Fer goleu de xeito cómodo ó Sporting Bergondo no Municipal de Sobrado. A escadra marela afrontou o envite con ata 10 baixas polo que houbo que tirar do equipo xuvenil para poder dispor de un par de cambios.
Quizais a fría e chuviosa tarde non invitou a que o noso equipo fixese o seu mellor fútbol, xogando moi descompensado entre liñas e abusando da conducción do balón en medio campo provocando numerosas perdas sobre todo nos primeiros 45 minutos. Aínda así, e a pesares dos goles que se fallaron o Sporting Bergondo non puido evitar a goleada: 4-0.
Sería Mario Novo quen abriría o marcador os 8 minutos nun disparo axustado o pao logo de unha gran deixada de tacón de David.
O 2-0 chegaría logo de unha gran xogada individual de Pablo Naveira que se adentra na área e sofre un claro penalti, o seu executor sería David, que logo de que o disparo inicial o rexeitara o porteiro visitante aproveitou que o balón lle volveu a súa parcela para de segundas poñer terra de por medio no marcador.
Con ese resultado se chegaría o descanso nunha primeira metade onde os verdadeiros protagonistas foron a choiva e o (por momentos) enrachado vento.
Na segunda metade e logo de perdoar a vida en varias oportunidades chegaría o 3-0, nunha falta lateral que lanza Iván, o capitán Esteban libre de marca remata de cabeza o fondo da rede.
De novo David sería o que pecharía a conta goleadora na tarde de onte, logo de unha excelente contra adentrase na área e bate o porteiro polo pao largo.
3 puntos máis para o Atlético Sobrado que logo dos resultados de este xornada ubícase con 11 puntos a 2 do "triunvirato" que encabeza a liga: San Martiño, Curtis e S.E. Abellá.
Para a vindeira xornada o equipo marelo viaxa ó Concello de Ordes para medirse ó A.D. Vilamaior e coa intención de seguir a boa xeira de resultados. Ata o de agora a "Makina Amarilla" é un dos únicos 4 equipos que segue invictos en competición: 3 victorias e 2 empates, estes últimos ante rivais de gran entidade coma S.E. Abellá e Toques C.F.