luns, 31 de outubro de 2011

Larín B 1 - Atl. Sobrado 5

Gran partido do equipo de Hassan na tarde noite do sábado no campo de herba sintética de Freán. O equipo marelo non deixou escapar a oportunidade de sumar 3 valiosos puntos fronte o colista da categoría sabedor de que o domingo se disputaba o derbi Visantoña - Mesía polo que de gañar era seguro que se recortaría puntos a algún dos dous conxuntos situados na primeira e segunda posición da táboa.
Un Atlético Sobrado moi serio e ben plantado desde o principio do encontro non deixou lugar á dúbida para acadar a victoria e axiña se ía adiantar, transcurría o minuto 19 cando unha gran xogada por banda dereita de Mario Novo (o mellor do encontro o pasado sábado) fixo que Nacho logo do seu pase da morte convertise o primeiro gol da tarde. Axiña ía chegar o segundo gol marelo no que se intertiron os papeis e foi Mario Novo quen a estupendo pase de Nacho vatiu por segunda vez o porteiro local.
O 0-3 chegaría no minuto 45 xusto antes de irse o descanso logo de unha excelente execución de saque de curruncho a cargo de Fran Miraz e que Iván Cabado rematou de cabeza ó fondo da rede.
Xa na segunda metade chegaría o 0-4 nunha xogada na que Pablo Naveira andivo hábil logo de sufrir unha falta e sacou rápidamente para Mario Novo sorprendendo e collendo a defensa local descolocada, o porteiro local intentou despexar o ataque saindo o chan pero o rexeite pegou nun central do seu equipo e tivo a mala fortuna de que o esférico acabou no fondo.
A conta marela pechouna Pablo Naveira logo de solventar con acerto unha serie de rexeites dentro da área.
Xa no tempo de engadido chegou o gol local logo de unha confusa xogada onde se lle solicitou o dianteiro local que tirase o esférico fora pois había un xogador tirado no terreo de xogo pero o dianteiro non se percatou da acción (estou seguro que non oiu) e seguiu cara a portería con todo o equipo marelo parado, a xogada rematouna a gol e a pesares de que foi increpado por xogadores do noso equipo xa que non entendían a acción do dianteiro este disculpouse así como o resto do equipo e estas disculpas foron aceptadas nun partido completamente limpo onde non houbo nin unha soa tarxeta nin apenas faltas.

ONCE INICIAL: Cuadrado, Lofre, Piru, Esteban, Iván Cabado, Anxo, Fran Miraz, Pablo Naveira, Nacho, Jacobo Penas, Mario Novo.
BANQUIÑO: Javi Sánchez, Antonio, Miguel Combo, Dami.
FORA DE CONVOCATORIA: Pichi, Chino, Maikel, Samu, Mario Varela, Diego Fragío, Souto.

XUVENIL: ATL.SOBRADO 2 - Sp.CAMBRE B 1

Primeira victoria da tempada para os valentes xogadores de Chino que a pesares de seguir en cadro e ser un equipo completamente novo gañou un encontro facendo un gran fútbol que agradou moito o respetable.
Os goles locais foron obra de Marcos Combo e o cadete debutante Miguel Folgoso.