martes, 8 de abril de 2008

MÁQUINAS

O equipo feminino de fútbol sá, brindounos na tarde do sábado un partido colosal fronte o equipo líder e destacado da competición, o Drako F.S. de A Coruña.
O equipo que adestra Hassan venceu con autoridade as coruñesas polo tanteo de 5-3.
As dúas máximas goleadoras do equipo, a capitana María (2) e Tamara Sandá (3) foron as goleadoras nun partido onde todas as xogadoras raiaron a un altísimo nivel e onde a porteira Laura amosou unha vez máis que é a mellor gardamallas da Liga Provincial, a cancerbeira de Boimorto incluso parou un penalti e o seu posterior rexeite.
O descanso o C.A.S.X. xa amosara a súa superioridade indo 3-1 no marcador, con dous goles de María e un de Tamara Sandá. Na segunda metade Tamara Sandá certificaría a victoria sobradesa con dous sublimes zapatazos (un con cada perna) que se coaron por toda a escadra da portería visitante.
Tan só o colexiado principal conseguiu que o Drako se intentase a meter no partido coas suas máis que "discutibles decisións", con un penalti moi dubidoso e duas faltas que supuxeron dous dobles penaltis que só viu e´l.
Quizáis as presións e protestas do poderoso equipo coruñés puideron máis que a realidade de un partido que estaba a levar sen complicacións ata que él soiño decidiu que o C.A.S.X. non podía gañar o partido. Aínda así, con axudas arbitrais e todo o equipo de Hassan levouse a merecida victoria infrinxindolle o Drako F.S. a súa segunda derrota da tempada. Con este resultado o C.A.S.X. sitúase na 4ª posición (que temporada Deus Santo!!!!) por riba de equipos con un potencial económico moi superior.
Debo quitarme o sombreiro ante o traballo de todas as xogadoras e o corpo técnico do equipo feminino, SODES UNHAS MÁQUINAS!
O C.A.S.X formou de inicio con: Laura,Sara,Tamara Sandá,María e Sandra, no banquillo esperando a súa oportunidade: Tamara Fandiño, Luci e Patri, NORABOA A TODAS.
Para a semana o Atlético Sobrado terá unha xornada de merecido descanso e voltará a competición o sábado 19 de abril.