mércores, 12 de novembro de 2008

Xogamos coma nunca...

Calqueira que vexa o resultado final do encontro Visantoña C.F. 3 - C.A.S.X. 0 pensara (eu tamén o faría) que o noso equipo levou un baño en toda regla. Polo tanto é difícil explicar como se puido dar este resultado logro do gran partido (sobretodo na 1ª metade) que fixo o Sobrado.
Sen lugar a dúbidas a primeira parte de este encontro foi a mellor con diferencia dos 5 partidos que levamos disputados, o dominio sobre o equipo branco foi abrumador pero esto non se reflectiu en goles.
9 tiros fixo a portería o C.A.S.X. con 3 grandes intervencións do porteiro local salvando 3 goles cantados por tan so 4 do Visantoña que se resumen nun paradón de Andrés con posterior rexeite no pao e o gol. Un gol que chegou no minuto 46 do logo de un rexeite de puños de Andrés, un xogador local según lle ben intenta chutar pero dispara co espinilla en vez de co pe, o balón fai unha vaselina e incriblemente remata no fondo da rede. Ver para crer. Unha vez máis a remolque o vestiario. Dicir que na primeira metade o traballo no medio campo marelo foi inconmesurable polo que o mellor xogador do Visantoña C.F. Óscar Fernández foi anulado por completo e non se lle viu nos primeiros 45 minutos.
Na segunda metade as tornas cambiaron un pouco máis por erros do C.A.S.X. que por acertos do Visantoña. Nunha xogada a contra Óscar Fernández adentrase na área, Roy decide aguantalo e o mediocentro do equipo local tírase sobre Roy dentro da área, incomprensiblemente o colexiado pita penalti. Queda claro unha vez máis que o fútbol é de pillos. O penalti foi transformado pasándose así o 2-0 inxusto. O adestrador Fer foi expulsado polas protestas de esta xogada. 7 minutos máis tarde Roy tamén sería expulsado por protestas o colexiado. Un colexiado que fixo unha gran primeira parte pero na segunda equivocouse en bastantes decisión para os dous equipos. O 3-0 ía chegar logo de un erro de Pirulo, o dianteiro Álvaro encontrase co balón so cara Andrés e bate por baixo o porteiro marelo. Excesivo castigo para un equipo que xogou bastante ben, pero que non aproveitou as suas ocasións e cando perdoas o final sempre perdes. De todos os xeitos a imaxe foi bastante boa en termos xerais. Ogalla comecen a sair os resultados porque este equipo, agás o partido do San Estevo mereceu a victoria en máis de unha ocasión pero esta resistese.
Agardemos que inauguremos o casilleiro para o domingo 16 a partires das 16:15 horas no Campo Municipal de Vilasantar fronte o Vizoño B.
Fer que non poderá estar no banquiño por sanción perde a Roy por expulsión e a Pichi por motivos persoais. Recupera a Luis, e Souto e Chinorris aínda son dúbida, agardemos que poidan ser da partida.