xoves, 25 de marzo de 2010

Atl. Sobrado 1 - Queixas 2

Sufriu o líder Queixas para gañar no Municipal de Sobrado no partido que fora aplazado no mes de xaneiro por mor das nevaradas que asolaran Galicia.
Nunha tarde de intenso vento e con afeccioados do Cire Melide nas gradas, o equipo de Fer plagado de xuvenís disputou un gran encontro fronte a un equipazo como é o Queixas. Na primeira metade os marelos xogaron co vento en contra, aínda así o primeiro gol do encontro marcaríao Nacho de lonxano disparo e onde ó porteiro visitante escapouselle o balón das mans que acabou no fondo da rede.
Antes de chegar ó descanso o Queixas empataría por mediación de Rubio nunha rápida contra.
Na segunda metade o Sobrado que tiña o vento a favor e apretou ó líder da competición ata que o Queixas comezou a mover o banquiño. Nunha contra o Queixas marcaría o 1-2 de novo por mediación de Rubio, os locais pediron fora de xogo pola dubidosa posición na que arrancaba o interior cercedés.
Faltando 8 minutos para o final chegaría outra xogada polémica, o colexiadoa anuloulle o empate a 2 goles ó Sobrado logo de un cabezazo de David que o trencilla considerou que no remate fixéralle falta ó porteiro quitandolle o balón das mans.
A pesares de estas dúas xogadas o colexiado foi do mellorciño que pasou polo Municipal, sen lugar a dúbidas que árbitros coma este merecen estar nunha categoría moi superior, e penso que non me vou equivocar se digo que chegará moi lonxe.
Así acabou o encontro onde o Atlético Sobrado deixou unha boa imaxe os afeccioados que asistiron o encontro.