luns, 17 de setembro de 2012

O C.A.S.X. cae derrotado pola mínima

Non puido comezar con victoria o Atlético Sobrado a súa estrea ligueira nesta campaña 2012/2013. O equipo marelo caeu derrota onte 0-1 fronte o S.E. Abellá S.D.C. "B". Non foi merecedor da derrota o equipo que adestra Hassan pero nalgunha ocasión topouse co longueiro (primeira metade a tiro de Fran Miraz) e noutras co porteiro visitante que foi o mellor xogador do partido abortando 3 grandísimas oportunidades para o cadro local.
O Abellá B non perdoou na primeira ocasión clara que tivo nun man a man onde Rivera non fallou ante David convertendo o 0-1 que a postre sería definitivo no minuto 62.
Gozaría de outra gran ocasión o equipo de Frades nun lanzamento que pasou rozando o pao dereito do gardamallas local que puido servir para dar por pechado o encontro.
O C.A.S.X. seguiu insistindo na procura do empate pero este non chegou e logo de 3 minutos de engadido o colexiado do encontro decretou o final do partido.
Agora toca resarcirse o sábado fronte o A.D. Vilamaior de novo no Municipal de Sobrado a partires das 18.00 horas.