venres, 28 de febreiro de 2014

Xornada 25: Atl. Sobrado Xuventude - C.D. Sigrás (A Previa)

Mañá visita o Municipal de Sobrado o C.D. Sigrás, antepénultimo clasificado con 18 puntos. O equipo blaugrana suma no que vai de liga 4 victorias, 6 empates e 16 derrotas. Dispón de 21 goles a favor (é o equipo menos goleador da categoría) e 51 goles en contra.

11 dos 18 puntos do Sigrás foron logrados fora da casa: victorias en Queixas 0-2, Pastoriza 2-3 e Larín 1-4 e empates en Almeiras 1-1 e contra o Obrero 2-2.

O equipo que adestra Cañás distribue os goleadores da seguinte maneira: Cristian Taboada (5), Kike (3) e Andrade, Rubén Martínez, Yeray, Dominic e Nacho (2).

Por último destacar que causan baixa por sanción no equipo visitante Carlos Cañón e Daniel Vázquez.

Por parte marela, mañá preséntase unha das últimas balas por intentar salvar a difícil permanencia. Penúltimo contra último. Seguro que a escadra de Hassan sairá a por todas desde o minuto 1.

No partido de ida o resultado fora de empate a 0 nun feo partido no Dani Mallo de Cambre. Agardemos que mañá o fútbol sexa máis vistoso.

Hassan podería reforzar o equipo con xogadores do equipo Xuvenil pois esta semana teñen xornada de descanso.