Cartóns vermellos: 0
Expulsións: 0
Tiros ó pao: 0
Tiros ó pao rival: 3
O C.A.S.X. perdeu 4-2 na visita que le rendiu o Oza C.F. Os homes que adestra Fer costoulles habituarse o terreo artificial do campo de O Loureiro.
Comezaría dominando o Oza que no minuto 13 avisou con un lanzamento o pao e logo Andrés en duas grandes intervencións evitaría o primeiro gol do equipo local.
Logo o C.A.S.X. asentouse no campo e comezou a atacar, nunha xogada de contragolpe David que sorprende a defensa rival adentrase na área e cae derrubado por un defensa, era penalti e expulsión pero o colexiado non o viu (foi o único erro de todo o partido pois fixo unha arbitraxe colosal, digna de outra categoría, José Fernández Liñares é un gran colexiado).
Nunha falta logo de unha man ó borde da área íase adiantar o C.A.S.X. nun excelente golpeo de Chinorris por riba da barreira o que o porteiro local nada puido facer (minuto 29).
5 minutos máis tarde ía empatar o Oza nunha xogada a balón parado onde se perderon as marcas e o equipo local marcou logo de que o balón pegase no pao.
Pero aínda ía chegar outro gol antes do descanso: nun córner que efectua o C.A.S.X. no minuto 46, o balón chega rebotado a zona defensiva marela, hai falta de entendemento entre os defensas, o Oza recupera o balón e lanza un contraataque, e dende uns 20 metros o xogador Moisés lanza un excelente traiazo o que Andrés nada pode facer para deter o esférico. Chegábase o descanso en desventaxa.
Na segunda metade o C.A.S.X. saiu co coitelo entre os dentes e froito de esa actitude chegaría unha das xogadas claves do encontro. O porteiro local, intentando abortar unha contra da "Makina Amarilla" toca o balón fora da área polo que é expulsado (minuto 51).
A partires de eiquí o Oza replegouse intentando defender o marcador. Nacho establecería o 2-2 no minuto 71 logo de unha xogada trenzada na que dende fora da área efectua un gran lanzamento pegado ó pao o que o porteiro suplente David Gallego nada podía facer.
Quedaban 19 minutos e a victoria podía ser posible, unha victoria que situaba o C.A.S.X. nos postos altos da táboa. Pero a ledicia pouco durou pois no minuto 74 Javi Souto comete un inocente penalti que a postre ía ser definitivo.
Lanza o capitán Pedro Fariña e Andrés detén o lanzamento pero o rechace volvelle a caer nos pes o capitán do Oza que desta vez non perdoa e establece o 3-2 no marcador.
Logo de esta xogada o Atlético Sobrado desmoralizouse e a pesares de que intentou irse arriba foi o Oza o que creou máis perigo perdoando a vida en varias ocasións. No minuto 77 noutra contra o equipo local establecería o 4-2 final a pesares de ter un home menos. Antes do final do encontro aínda tivo tempo para mandar outro balón o pao.
Chegouse o final coa merecida victoria do Oza dos Ríos que se sitúa líder con 6 puntos (o único equipo que gañou os 2 partidos).
Pola súa parte o C.A.S.X. terá xornada de descanso para a semana que seguro que servirá para correxir erros e non voltar a repetilos en vindeiros partidos.