luns, 13 de outubro de 2008

Un castigo excesivo

De izquierda a dereita e de arriba a abaixo: Hassan (adestrador), Pati, Ta, Lucía, Laura, Eva Arto (delegada), Muni, Sara Montero, Sandra, María (c), Patri, Sara Rodríguez e Tamara Fandiño.

O C.A.S.X. feminino perdeu por 2-5 fronte o Drako F.S. no partido xogado o sábado no Pavillón Municipal de Sobrado.
O marcador final non deixa de ser engañoso pois o partido foi moi igualado e puido caer para calqueira dos dous bandos. A porteira coruñesa salvou o seu equipo en moitas ocasions e evitou que o Atletico Sobrado puidese acadar algo positivo.
Cando se cumplian os 3 minutos de partido adiantarianse as visitantes pero pouco durou a ledicia pois María a capitana do equipo lograría empatar os 7 minutos logo de un gran lanzamento axustado estirando a perna.
Coas taboas chegaríase o ecuador do encontro.
Nada máis arrincar a segunda metade, na primeira xogada as coruñesas voltaríanse a poñer por diante sorprendendo o noso equipo.
1-3 chegaría uns minutos despois logo de unha contra ben levada polo equipo coruñés.
Pati poñería a incertidume no marcador logo de acadar o 2-3 a saida de un córner.
Noutra contra o equipo coruñes poñería o 2-4 no marcador. A partires de eiquí a porteira visitante erixiuse en protagonista do partido coas suas decisivas intervencions facendo ata en 6 ocasions paradas de moito merito. O C.A.S.X. seguiu xogando ben pero o esférico non lograba entrar.
Co equipo local xa a desesperada intentando recurtar diferencias no tramo final do encontro o equipo líder da competición poñería o 2-5 final rompendo así todas as esperanzas do Atlético Sobrado de acadar algo positivo.
NOTA: Sandra ten unha rotura fibrilar na súa perna dereita polo que será baixa 3 semanas.
Desexámoslle unha pronta recuperación a "brava" pivote de As Cruces.