luns, 24 de novembro de 2014

Xornada 12: O C.A.S.X. sentencia na primeira metade (A Crónica)

Gran victoria do equipo de Hassan que deixou finiquitado o encontro nos primeiros 45 minutos. Fran e os xuvenís Marcos Combo e Dani Martínez os goleadores do encontro. Rigurosa expulsión de Naveira por doble cartón marelo. O C.A.S.X. sube 3 posicións na táboa clasificatoria.

O Atlético Sobrado conseguiu unha importante victoria contra a SD Pontecarreira logo de uns certeiros primeiros 45 minutos onde acadou os 3 goles do encontro.

O primeiro gol sería obra do xuvenil Marcos Combo con un lanzamento desde a frontal da área no minuto 23.

Dous minutos despois, outro xuvenil, Dani Martínez sería o encargado de facer o segundo logo de aproveitar un rexeite na área pequena.

Antes de chegar ó descanso, xa cando as agullas do reloxo picaban os primeiros 45 minutos, Fran sería o máis listo da clase e aproveitaría unha pérdida de balón da defensa visitante para establecer o 3-0.

Na segunda metade poucas cousas reseñables salvo a expulsión de Naveira por doble cartón marelo no minuto 57.

Pasan as tempadas pero a cousa segue igual: os colexiados sancionan máis unha protesta que as patadas ou agresións. Levamos toda a tempada recibindo duras faltas e apenas teñen castigo mentres que as protestas por recibir esas patadas ou agresións si son merecedoras de cartón por parte dos colexiados..., mentres non se mellore nese senso esta Competición seguirá sendo descafeinada e adulterada  sempre beneficiando os equipos que as veces van máis alá do regulamento.

Importante victoria do C.A.S.X. que suma a 5ª xornada consecutiva sumando acadando así os 9 puntos e colocándose na 8ª posición da táboa clasificatoria.

Once Inicial: David (c), Tomás, Iago (Osky 85´), Anxo (Rafa 89´), Mario Novo, Dani Martínez, Marcos Combo (River 78´), Naveira, Fran (Manu Costoya 87´), Mario Varela, Manu Paderne (Miguel Combo 77´).

Goles:

1-0 Marcos Combo 23´
2-0 Dani Martínez 25´
3-0 Fran 45´

Tarxetas:

Marelas: Naveira (29´e 57´), Dani Martínez (53´), Hassan (75´)
Vermellas: -

XUVENÍS: Atl. Sobrado 0 - Sp. Meicende 6

Derrota sen paliativos da minimáquina amarilla contra o Sporting Meicende. A segunda metade pesou coma unha lousa no cadro de Gonzalo Sánchez. O descanso o noso equipo xuvenil perdía pola mínima pero na reanudación o partido fíxose costa arriba. A ocasión máis clara do Atlético Sobrado foi un penalti que se foi ó limbo.