luns, 9 de febreiro de 2015

Xornada 22: derrota en Cerceda

O C.A.S.X. cae derrotado 2-0 no Campo Artificial de O Roxo (Cerceda). Hassan expulsado por doble cartón marelo. Miguel Combo estreou capitanía.

O Atlético Sobrado caeu derrotado 2-0 fronte o Encrobas. O partido tivo que disputarse nun horario pouco habitual, as 21,30 horas xa que así o solicitou o equipo local. Ademáis o encontro non seu disputou no Campo de As Tinajas en Encrobas senón que se trasladou ó artificial de O Roxo en Cerceda.

Un gol en cada metade dou a victoria ó Encrobas. Javier Amor abriría o marcador no minuto 25 e Pablo García pecharíao no minuto 48´.

As notas positivas do encontro foron a volta á titularidade de Luis Mato logo da súa longa lesión e a estrea da capitanía de Miguel Combo que onte portou o brazalete do C.A.S.X. As notas negativas foron a lesión de Osky por un pinchazo e a expulsión do míster Hassan por doble cartón marelo.

Para a vindeira xornada o C.A.S.X. visita á S.D. Pontecarreira.

Once Inicial: Anxo, Isma (Iván Santos 60´), Osky (Martín 35´), Piru, Esteban, Manu Costoya (57´), Isak (Rafa 66´), Antonio, Luis Mato, Mario Varela, Miguel Combo (c) (Antón 74´).