xoves, 26 de setembro de 2013

Toda novidade require unha adaptación

Antes de nada pedir disculpas polo retraso de estas dúas semanas na actualización do blog do clube. Por causas axenas ó Atlético Sobrado non se puido estar ó día.

Dúas derrotas de xeito consecutivo colleitou o Atlético Sobrado nas xornadas 2 e 3 de Liga. 3- 1 fronte ó Portazgo SD e 2-3 fronte o CD Larín o pasado domingo no Campo Novo de Curtis.

Quédome con unha frase que Maikel, xogador do C.A.S.X. que temos desprazado en terras xermanas poñía no twitter oficial do Clube: "ninguén dixo que fora a ser fácil". É así é, a Segunda non é Terceira, cada erro penaliza así pois hai que estar cos 5 sentidos os 94 ou 95 minutos que soe durar un encontro.

PORTAZGO SD 3 - ATL. SOBRADO 1 (Luis) XORNADA 2

Poño un excelente resumo que o usuario de Sigue Tu Liga AVB fixo nos comentarios do encontro:

" El Portazgo protagonizó el comienzo soñado por todo equipo y eso ya condicionó los planes del Sobrado. A los diez minutos, más o menos, el marcador era 2-0 (engado que este resultado xa campeaba no  minuto 4), con los locales sacando provecho de dos jugadas a balón parado. Marcos Cancela anotó la primera y Uxío empujó a la red la segunda. Los visitantes trataban de responder, sobre todo por su banda derecha, pero no llegaban a crear demasiado peligro para la portería de Julián. El Portazgo, por su parte, dispuso de alguna ocasión, tampoco demasiado clara, en botas de Dani o Marcos Cousillas.

En la segunda mitad cambió el panorama y el Sobrado se lanzó al ataque a por todas desde el principio, impidiendo a su vez que los locales pudieran tocar comodamente la pelota. De un saque de banda por la derecha nació el gol de los amarillos obra de su delantero Luis. Pero cuando peor lo pasaban los rojiblancos apareció la velocidad de Dani por la banda izquierda para poner el tercero y definitivo. El Sobrado pudo recortar de nuevo, pero Julián intervino en un par de oportunidades para evitarlo.

Añadir que fue un partido limpísimo al 100%. Casi ni una patada (solo una amarilla y fue por desplazar el balón), y cero protestas, en un tarde plácida para el árbitro. Felicidades a ambos equipos por ello también. Y mucha suerte al Sobrado de aquí en adelante".

ATL. SOBRADO 2 (Chino, Isak) - CD LARÍN 3 XORNADA 3

Perdeu un punto o equipo marelo nas postrimerías do encontro. O dianteiro branquiazul Dani erixiuse na figura do encontro co seu "Hat Trick" acadando o gol definitivo e que suporía a victoria do equipo de Arteixo no minuto 88.

O descanso chegaríase co resultado de 0-1 a favor dos visitantes, gol antes mencionado Dani. Xa na segunda metade Chino escargaríase de establecer o empate no marcador nunha xogada de estratexia. De novo Dani adiantaría ó CD Larín e sería Isak quen con un lanzamento desde fora da área volvería a poñer as táboas no marcador no minuto 75. O 3º gol na conta persoal de Dani chegaría como antes mencionamos no minuto 88 o que privaría o conxunto de Hassan sumar un valioso punto fronte un dos claros candidatos ó ascenso de categoría.

Toca seguir remando e tomándolle o pulso a competición, o equipo está a xerar ocasións e a dar boa imaxe nos encontros pero de momento acusa erros de concentración en momentos puntuais que lle está a costar puntos.

Para o domingo o C.A.S.X. visita a un vello coñecido, o CD Mesía no Campo das Mariposas a partires das 17.00 horas.