martes, 29 de abril de 2008

Goles, goles e máis goles

Un total de 16 goles se puideron ver nos dous partidos que se disputaron no Municipal de Sobrado nesta fin de semana.

XUVENÍS:

CLUB ATLÉTICO SOBRADO XUVENTUDE 7 - SAN MARTIÑO C.F. 0

Non tivo piedade o equipo marelo do colista do Grupo II de 2ª Autonómica. Os goleadores foron variados e un total de 5 xogadores marcaron.
Os goleadores foron: Mario Novo (2), Diego Amil (2), Pablo Naveira, Anxo Sánchez e Diego Fragío. Ademáis o conxunto de Sobrado fóiselle anulado un gol.

SENIORS:

CLUB ATLÉTICO SOBRADO XUVENTUDE 4 - OZA DOS RÍOS C.F. 5

Non puido despedir a "Makina Amarilla" a Liga 2007/20008 con unha victoria como local fronte o Oza dos Ríos C.F. Nun partido "estrambólico" onde o Oza foise con un 0-4 o descanso. Nunha primeira metade onde o noso equipo deixou unha endeble imaxe, quizáis acusado polas numerosas baixas.
Na segunda metade cambiaría o panorama do encontro e nada máis comezar Roy acurtaría distancias poñendo o 1-4.
3 minutos despois Souto marcaría o 2-4 que daba esperanza o equipo de Lito. No minuto 62 Souto con un lanzamento dende fóra da área facía o 3-4 que metía de novo o C.A.S.X. no partido tornando a ilusión por puntuar no encontro. Seguiuno intentando o equipo local con diversos disparos dende a frontal de Josito, Nacho e Chinorris pero o balón non entraba.
O Oza distanciaríase de novo a saida de un córner que o seu dianteiro remataría de cabeza o fondo da rede, 3-5.
Nacho no minuto 73 voltaría a poñer a incertidume no marcador co 4-5.
O Atlético Sobrado seguiu o seu asedio sobre a portería do Oza pero o esférico dictaminou que xa estaba canso de parar na rede da portería e o marcador xa non voltaría a variar.
Partido espectacular onde os ataques se impuxeron as defensas.