luns, 16 de febreiro de 2015

Xornada 23: Empate a domicilio

O Atlético Sobrado trae un punto de Pontecarreira. O conxunto de Hassan fixo un bo partido en horario matutino. O gol marelo foi obra de Pablo Naveira.

Un punto troixo o conxunto de Hassan na segunda visita da tempada "A Chousa" de Pontecarreira. O conxunto marelo adiantaríase no minuto 31 por medio de Pablo Naveira. Empataría o conxunto local xa na segunda metade. A Máquina Amarilla desaproveitou claras ocasións de gol para poder levarse os 3 puntos.

Once Inicial: Tomás, Isma, Osky (Mario Novo 68´), Piru, Esteban (c), Iago, Fran, Mario Varela (River 62´), Ivo, Isak, Naveira.

Goles: 0-1 Naveira 31´

Tarxetas Marelas: Iago 44´, Naveira 66´, River 84´
Tarxetas Vermellas: -

XUVENÍS: Atl. Sobrado 3 - San Tirso SD 4

A piques estivo o equipo xuvenil de puntuar contra o 5º clasificado o San Tirso S.D. Abriría o marcador o killer Iván Santos no minuto 10 pero o conxunto de Mabegondo daríalle a volta para chegar ó descanso 1-2.
Os 5 minutos da reanudación de novo Iván Santos establecería o empate a 2 goles.
Os visitantes ampliarían vantaxe ata o 2-4 pero a Minimáquina Amarilla non se quixo ir do encontro e Antón Pérez faría o 3-4 no minuto 75. Aínda que o intentou o conxunto marelo non puido empatar nun campo de fútbol que se asemella máis un lugar onde plantar arroz que un terreo onde disfrutar do balompé.

Once Inicial: Alex, Diego, Simón, Dani (Josito 75´), José Luis, Martín (c), Raúl (Miguel Abad 62´), Julio, Bruno, Antón Pérez, Iván Santos.

Goles: 1-0 Iván Santos 10´, 2-2 Iván Santos 50´, 3-4 Antón Pérez 75´

Tarxetas Marelas: Dani 68´, José Luis 80´, Julio 90´